Алкохол, наркотици и секс.

Публикувано на януари 5 2010 by teensbg

Алкохол, наркотици и секс. Звучи ли ви като шега ? Ами, те могат да бъдат рискови фактори. Естествено , че могат да бъдат. Но те също могат да извършват рискове, особено когато те са смесени заедно.

Пиенето и наркотиците, и двете вървят ръка за ръка с общуването. Хората обикновено правя тези неща с приятели, в бара в клубове или пък дискотеки. Защо? Тъй като алкохолa и наркотиците може да те накарат да се почувстваш по-спокоен, по-уверен и по-малко потиснат. Когато се чувствате така , по този начин в социалното положение,за вас е по-вероятно, че ще срещнете някой като вас и искате да се свържете с него може би, дори и за секс. Проблемът е, че човека трябва да е някой, близък който искате да е трезвен. Дори по-лошо, може да сте толкова пиян, че сте пропуснали (или просто не си правите труда) да използвате презерватив, който би могъло да доведе до нежелана бременност или полово предавани инфекции да ви бъдат предадени.

Тинейджъри на парти

Тинейджъри на парти


Младите хора пият алкохол на партита.

Дали алкохола и наркотиците правят секса по-добър?

Много хора трябва да се замислят за това. Пиенето и наркотиците могат да ви накарат да се почувствате, по-малко нервни преди секс но ако имате нужда от тези неща, за да се чувствате комфортно, вие вероятно не сте готови да започнете да правите секс все още.

Нещо повече, сексуалната Ви активност може действително да започне да намалява след употребата на алкохол. Алкохолът е вид упойка.Той вцепенява нервните клетки на половите органи, което прави по-трудно да достигнете до оргазъм. Алкохолът може да доведе до по трудното постигане на ерекция при момчетата. Наркотиците могат да имат подобен ефект. Някои хора вземат наркотици като екстази, кокаин и амфетамини за да ги направят по-сексуално развълнувани, за да ги подържат по-дълго в леглото, или защото си мислят, че ще имат по-приятен оргазъм. Въпреки това тези лекарства действително могат да предизвикат ерекция и проблеми с оргазъм. Можете да чуете истории за хора, които правят секс с часове, докато вземат наркотици, но това е може би, защото те не могат да достигнат до оргазъм – това не означава непременно, че те са по-добри сексуално!

Какво всъщност прави алкохола , с теб ?
Алкохолът е депресант. Това означава, че временно забавя вашaтa централната нервна система (мозъка и гръбначния мозък), който контролира телесните ви функции, като блокира някои от съобщенията които се опитват да си проправят път до мозъка ви. Вашите реакции стават бавни и може да се почувствате по-спокоен и по-малко разтревожени.Внимавайте с пиенето , защото когато приемете повече количество алкохол , сте в нетрезвено състояние. В този момент хората често са с замъглено зрение,започват да обиждат и стават некоординирани. Понякога хората стават приятели,щастливи и безгрижни , когато са пияни, а в други случаи те могат да станат агресивни и ядосани. Това зависи от тяхната личност, и в такава ситуация те са некотрулируеми. Тяхната неспособност да реагират е забавена, и това е нормално , не случайно казват да не шофирате в нетрезво състояние. Някои хора губят задръжките си от време на време. В същото време, обикновено е трудно да направите разумни решения, когато сте пили затова хората правим грешки за, които по-късно съжаляваме!

Защото алкохола, който приемат хората е толкова много ? Когато сте пияни обикновено се сбивате или си донасяте някакви неприятности. В САЩ например, около 5000 души под 21 умират всяка година от алкохола.

Очаквайте

Тинейджъри какво ще кажете за наркотиците?

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com