ДВЕ НОВИ КАРТИ ЗА ARMY OF TWO: THE 40TH DAY

Публикувано на февруари 25 2010 by teensbg

Монреал, Канада
Студиото на Electronic Arts EA Montreal обяви съвсем нов пакет с кампанийни карти, наречен ‘Chapters of Deceit’, за кооперативния шуутър от трето лице ARMY OF TWO™: THE 40th DAY. Пакетът ще бъде достъпен за изтегляне от Xbox LIVE™ и PlayStation®Network на 1 април 2010 г. Играчите ще се завърнат в разкъсвания от война Шанхай, където ще се сблъскат с повече разрушение, повече унищожение и врагове, решени да сринат града.

Ao2TFD_DLC_1

ARMY OF TWO: THE 40th DAY – Chapters of Deceit съдържа две нови карти за кооперативна кампания. В новите епизоди, геймърите се натъкват на информация, която може да спре настъплението на Джона и неговата армия. В крайна сметка те бързо ще научат, че всеки играе за себе си и могат да се доверят единствено на партньора си.

Ao2TFD_DLC_2

В ARMY OF TWO: THE 40th DAY играчите трябва да работят заедно, за да оцелеят в непрекъснатите вражески нападения и да избягат от града, който се руши около тях. Играта доставя осезаемо и увлекателно кооперативно приключение с една от най-обширните системи за персонализация на оръжията, използвана във видео игра. Геймърите могат да смесват и напасват части от оръжия, открити в заобикалящия ги свят, и да изпълняват стратегически тактики за двама, които създават единствено по рода си кооперативно екшън преживяване.

Ao2TFD_DLC_3

ARMY OF TWO: THE 40th DAY има рейтинг 18 според PEGI. Играта се предлага във версия за Xbox 360, PlayStation 3 и PSP® (PlayStation®Portable).

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com