Женските паранои

Публикувано на февруари 19 2010 by teensbg

Кой са най-разпространените женски паранои, за които един тинейджър трябва да е подготвен?

„Заглеждаш се по други“

Жените винаги се страхуват, че мъжете се заглеждат по други жени. Страхуват се, че има по-красиви и по-сексапилни от тях.Затова просто бъди откровен с нея, но на шега. Колкото повече криеш интереса си към чуждото, толкова повече тя ще иска да те хване и ще те обвинява.

„Ще ме изоставиш“

Особено ако е била изоставяна вече, основна параноя на твоята мадама ще е да не я изоставиш. Досадно е, но трябва да се примириш, че докато не я убедиш, че няма да я зарежеш , тази параноя ще те преследва

„Обичаш ли ме?“

Този въпрос рано или късно се намесва в отношенията между двама души. Кажеш ли го веднъж, се приготви, че ще го казваш постоянно. Но дори много често няма да е достатъчно. Тя винаги ще те пита и винаги ще я гони параноята, че не е достатъчно.

„Дебела ли съм?“

Дебела, слаба, перфектна, запомни едно. На този въпрос винаги се отговаря – „Не, много ясно! „Всичко останало води до скандал. Жените са параноички на тема килограми и винаги досаждат с желанието си да ги убеждаваш, че са в перфектна форма.

„Защо не си ми се обаждал днес?“

Ако не й звъннеш един ден, се приготви за параноя, че нещо между вас се случва. Колкото и да си бил зает, дори да си проспал деня си, винаги намери 1 минута да й звъннеш или да драснеш смс. Всичко останало ще доведе до истерия.
Само за тинейджъри
5bd2554deb0dbae5

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com