Интересува ли се от вас

Публикувано на февруари 18 2010 by teensbg

Активно флиртувате с момче, което виждате често, но не може да прецените дали той иска да сте заедно. Ето няколко сигурни знака, който показват, че той е зайнтригуван от вас.

Когато говори с вас, често повтаря името ви. Ако той ви харесва, вашето име звучи като музика за неговите уши.
Леко се допира до вас или ви докосва. Тези невинни докосвания или потупвания по рамото не са случайни. Това е начин да е по-близък с вас и са начало към по-интимно физическо общуване.

Понякога ви избягва. Ако е несигурен във вашите чувства към него, може понякога да се опита да ви игнорира. Може да не е сигурен какво да каже, или може да се страхува, че ще уловите неговия поглед и ще разберете истинските му чувства.

Добри приятели сте, но не споделя с вас за любовния си живот. Ако сте приятели, но той иска повече от вас, умишлено може да избягва да ви раказва с кого се среща и да ви спестява някой детайли. Това е класически знак, че той се опитва да предпази чувствата ви и да не се лиши от възможността за бъдеща връзка с вас.

Не обръща внимание на други жени, когато сте наблизо. Ако в стаята има привлекателни жени, но той отдава цялото си внимание на вас, това е сигурен знак, че ви харесва.

Когато разказва нещо, гледа първо вашата реакция.

Приятелите му се интересуват от любовния ви живот, но сте твърдо убедени, че не го правят заради себе си. Това е знак, че той се интересува от вас и от възможността да бъдете нещо повече от приятели.

Когато сте сигурни, че той ви харесва, е време да предприемете действия. Покажете му , че го харесвате. Ако въпреки това, той не предприеме първата крачка, може да го направите вие.
Само за тинейджъри.
Untitled-1

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com