Как да си направим временна татуировка

Публикувано на януари 28 2010 by teensbg

Все повече млади хора предизвикват вниманието към себе си, като си слагат татуировки.
Затова моят съвет е да използвате временни татуировки . Те просто се лепят върху шията, рамото или глезена. Такива може да си купите почти от всяка будка за вестници. Но много лесно можете и да си направите. Тя има и предимства. 1 Временната татуировка е напълно безвредна. 2 Може много лесно да се махне и почти е като истинска, при условие че приложите малко повече усилия при направата. Човек лесно би се заблудил.
За целта са ви нужни:
1 Nivea Стик или друг сух дезодорант
2 Паус и маркер
3 Ножица
4 Туш или Къна

Стъпка 1. Вземете пауса и направете желаната фигура. Може и да си прекопирате готов шаблон или да си свалите от интернет.
Стъпка 2. Разтворете къната с малко вода.
Стъпка 3. След като имате готов шаблон трябва да минете с маркера няколко пъти по контурите( по- добре ще се отпечата после шаблона).
Стъпка 4. Вземете сухия дезодорант и намажете мястото на което искате да поставите временната татуировка.
Стъпка 5. След като сте намазали мястото поставете вече готовия шаблон и го поставете на мястото обработено със сухия дезодорант и притискайте добре за около една минута. Дори можете да потъркате внимателно върху шаблона за да не се разнесе.
Стъпка 6. Махнете внимателно пауса. Рисунката трябва да се е отпечатала върху кожата.
Стъпка 7. Вземете една кибритена клечка и внимателно започнете да нанасяте от туша или къната върху отпечатаната рисунка.

временна татуировка

временна татуировка

Временна татуировка може да се постави и по друг начин. За целта се ползва шаблон, четка или спрей. Преди да почнете рисуването, мястото върху кожата се почиства със спрей. Шаблонът на татуировката добре прилепва към тялото и върху него се нанася боята. След това шаблонът се маха и остава само изрисуваното с боята.

Ако не се получи от първия опит пробвайте пак.

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com