Месечното дигитално списание

Публикувано на февруари 27 2010 by teensbg

NCsoft разкри Aion®: The Official Magazine
Месечното дигитално списание съдържа ин-гейм предмети

Водещият издател на масови мултиплейър онлайн игри NCsoft с радост обявява Aion: The Official Magazine – дигитално списание в партньорство с Cranberry Publishing. Във всяко издание, читателите ще открият ексклузивни интервюта, новини за предстоящо съдържание, разширени наръчници за игра, както новини за общността и съвети от най-добрите играчи на Aion в света. Всеки нов брой ще носи на феновете и по един уникален ин-гейм предмет. Списанието ще се продава само на официалния уебсайт, а първото му издание ще бъде достъпно от 26 март 2010 г. на цена от £2.49/€2.99 (индивидуална цена за издание).

Aion: The Official Magazine е списвано от професионалисти във формата дигитални списания, произвеждайки точна реплика на печатно издание, но на монитор. То ще съдържа видео материали и други интерактивни материали на своите „страници”. Като бонус всяко издание ще идва с уникален ин-гейм предмет. Онези абонати, които направят своя преордер за първия брой на Aion: The Official Magazine ще получат и други специални предмети.

За повече информация за ин-гейм предметите за първия брой и специалните оферти за абонамент, моля посетете уебсайта на Official Magazine на www.aionmagazine.com .

pack_12

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com