Много яки компютърни мишки

Публикувано на декември 21 2009 by teensbg

Всеки тинейджър е виждал и работил с компютърна мишка, да така е но такива едва ли сте виждали. Малко са странни тези мишки, но някой от тях ти грабват окото веднага.

Компютърна мишка във формата на любимата ви кола.

Кола - мишка

Кола - мишка

Внимание любители на колите, сега можете да покарате в Мрежата със стил с официално лицензирано копие на любимата си кола с Безжичната мишка. Тези мишки са с 800 DPI резолюция за засилена точност и прецизност, притежават дори функциониращи фарове. Имат дори отделни регистрационни номера, така че можете да получите регистрация, точно като истински автомобил.

Компютърна мишка секси тяло – мечтата на всеки тинейджър.

Секси тяло

Секси тяло

Тинейджъри незнам как бихте могли да работите с тази мишка? Затова спираме до тук с нея.
Компютърна мишка World Of Warcraft

 World Of Warcraft

World Of Warcraft

Какво е един свят на Warcraft без, без специалната мишка WOW? Това една изключително чувствителна игрална периферия която е създадена за, 11 милиона посветени потребители. Тя притежава 15 програмируеми, и всеки един от тях е разработен във връзка с Blizzard конкретно за пристрастените към WoW. Това е мечтата на всеки геймър на WOW.

Компютърна мишка която се мие.

Не съвсем правилно мишка която може да се мие!

Миеща мишка

Миеща мишка

Какво по удобно от това изцапали сте мишката няма проблеми. С водоустойчив дизайн, спокойно издържа на разливи(всеки тинейджър е разливал колата) дори можете да я измиете право под течащата вода на крана.

Компютърна мишка клавиатура.

мишка клавиатура

мишка клавиатура

USB клавиатура и оптична мишка предлага се за настолни и преносими компютри, външна цифрова клавиатура в компактна форма. Мишката функционира като цифрова клавиатура и като оптична мишка. Това поне според мен, е предназначени за мобилните професионалисти.

Компютърна мишка сърце

Сърце мишка

Сърце мишка

Това е за вечно влюбените тинейджъри.Почувствай любовта с всеки клик.
Компютърна мишка хамбургер

Хамбургер мишка

Хамбургер мишка

Това е един бургер, но трябва да сте сигурни, че с него няма да оставите и една троха под клавиатурата. Неговия разкошен и ергономичен дизайн е гаранция за около три милиона кликвания, може би един милиона повече, отколкото са ви необходими през целия живот.

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com