ОТВОРЕНА МУЛТИПЛЕЙЪР БЕТА НА COMMAND & CONQUER 4 TIBERIAN TWILIGHT

Публикувано на февруари 2 2010 by teensbg

Геймърите от целия свят са поканени да преживеят следващата глава от историята на RTS франчайза

Лос Анджелис
Electronic Arts Inc. обявиха днес, че PC геймърите могат по-рано да се докоснат до играта Command & Conquer™ 4 Tiberian Twilight като се присъединят към отворената мултиплейър бета преди издаването й на 16 март в Северна Америка и на 19 март в Европа. Мултиплейър бетата дава на играчите уникалната възможност да опитат съвсем новия геймплей на стратегията в реално време (RTS) в новия напрегнат мултиплейър режим 5v5 (петима срещу петима) на четири различни карти. Геймърите могат да получат достъп до бетата като се регистрират на http://www.commandandconquer.com/news/get-cc-4-public-beta.

COMMAND & CONQUER

COMMAND & CONQUER

„С нетърпение чакаме да дадем на феновете да опитат онова, което ги очаква в Command & Conquer 4 Tiberian Twilight с новата мултиплейър бета” – коментира водещият дизайнер Самуюл Басс. “Играчите могат да очакват напрегнатия, стратегически RTS екшън, който познават и обичат от франчайза Command & Conquer, подсилен от нови геймплей елементи, които наистина влияят върху интензивността на играта, особено в нашите мултиплейър 5v5 режими.”

Отворената мултиплейър бета на Command & Conquer 4 Tiberian Twilight включва четири карти, сред които новата Afflicted Arena. Тази нова карта представя някога плодороден полинезийски район, превърнат във военно пристанище от Global Defense Initiative (GDI) и в момента обсадено от войските на Братството на Нод, целящи да превземат важната от тактическа гледна точка локация и да установят контрол над Тихоокеанската ос. Играчите в ролите на класовете Offense, Defense и Support ще участват в стратегически битки, за да спечелят ключовите позиции на картата и да осигурят на висшето командване центрове, за да завземат жизненоважната локация. Опитът, натрупан чрез новата система Persistent Player Progression по време на мултиплейър бетата, ще бъде прехвърлен в пълната игра при издаването й.

Command & Conquer 4 Tiberian Twilight слага край на епичната, удивителна сага Tiberium, продължила цели 15 години, предоставяйки на играчите нов иновативен и увлекателен стратегически геймплей в битките между GDI и Братството на Нод, с неговия енигматичен лидер Кейн. Без значение дали ще играете в кооперативен режим или в съвсем новия 5v5 мултиплейър режим, Command & Conquer 4 Tiberian Twilight ви носи иновативна, социална стратегия в реално време, невиждана досега в игра от поредицата Command & Conquer.

Command & Conquer 4 Tiberian Twilight се разработва за PC от EA Los Angeles и все още няма поставен рейтинг по ESRB или PEGI. В България играта ще се предлага в търговската верига “Pulsar Games” и на сайта www.pulsar.bg, като желаещите могат да направят и предварителна заявка за своето копие, гарантираща им 10% отстъпка от цената на играта и доставка в деня на премиерата й.

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com