ПРЕДСТАВЯНЕ НА GUITAR HERO: VAN HALEN НА РАЗТЪРСВАЩО МЕТЪЛ ПАРТИ

Публикувано на февруари 24 2010 by teensbg

Блогът за тежка музика ще отбележи втората си годишнина с експлозивен концерт и DJ сетове с най-доброто от съвременната метъл и рок сцена

На 6 март (събота) набиращият все по-голяма популярност български блог за метъл и рок музика The Metal News ще отбележи втория си рожден ден с подкрепата на „Пулсар” ЕООД. За да отпразнува подобаващо събитието, екипът на сайта е подготвил грандиозно метъл парти в столичния клуб „Angel Heart” (бул. „Тодор Александров” 20). Очакват ви множество изненади, игри с подаръци и разбира се – смазващ метален звук! Онези, които влязат в ангелското сърце, могат да очакват:

– Класически сетлист от най-добрата метъл музика, специално подбран от екипа на The Metal News.

– Концерт на група ERIDAN (екс. „Импулс” и „Конкурент”), които ще забият най-доброто от репертоара си. Групата ще представи както авторски парчета, така и добре познати кавъри на групи като Deep Purple, Rainbow, WhiteSnake, Iron Maiden, Metallica, Pantera и други.

– По време на партито ще бъде представена и най-новата видео игра от поредицата Guitar Hero, а именно Guitar Hero: Van Halen. Гостите ще могат да тестват band симулаторa на Activision, както и да премерят сили в директен китарен двубой. Победителят ще си тръгне с копие от играта Guitar Hero: Greatest Hits, любезно предоставенo от официалния вносител на играта в България „Пулсар”.

И тъй като рожден ден не може да мине без подаръци, освен гореспоменатите екстри, феновете ще имат възможността да спечелят дискове, лимитирани тениски на The Metal News и още много награди.
Метъл купонът ще започне точно в 21 ч. Вход: 7 лв.
Само за тинейджъри.
last logo copy

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com