Твърде открита или свръх потайна си?

Публикувано на март 16 2010 by teensbg

Твърде открита или свръх потайна си?

1. Когато става въпрос 3а Facebook, твоето мнение е:

А Това е страхотна социална мрежа, в която профилът ти трябва редовно да бъде подновяван.
Б Не пиши или не качвай нища което не искаш майка ти да види.
В Facebook? Не, благодаря. За тази цел си има мобилен телефон.

2. Колко често обикновено се чуваш с гаджето си през деня?

А Само веднъж – за да се уговорите 3а следващата ви среща.Защо да му звъниш по 100 пъти и да си губите времето в празни приказки.
Б Когато знаеш, че няма да се виждате няколко дни, обикновено му изпращаш по две-три палави съобщенията да поддържаш страстта помежду ви.
В Не можеш да ги преброиш. Обаждаш му по телефона и включваш G-връзка-та,за да му изпратиш въздушна целувка; засипваш го с мейли и съобщения по мобилния и във Facebook.

3. Блъскаш се случайно в непознат, преди да влезете в асансьора, и преди да слезеш, той знае:

А Най-притеснителната ситуация, в която си изпадала през живота си и последната смешна бенка, която се появи на гърба ти.
Б Не си падаш по приказките с непознати – извини му се и се изчервяваш от срам.
В Твоите планове за уикенда. След като той ти каже, че няма никакви, ти светва, че можеш да го поканиш да се присъедини към тях.

4. Учителката ти те вика в кабинета си и те пита какви са отношенията между двама твои съученици, които знаеш, че наскоро са тръгнали. Ти й казваш:

А „Не си го чула от мен, но от миналия вторник са гаджета“.
Б „Не съм сигурна, но ми прави впечатление, че всяка вечер си тръгват заедно“.
В „0, нямам никаква представа. Винаги последна научавам клюките във училище“

5. Кой е любимият ти израз, когато те заприказва някой на парти?

А „Това ми напомня на времето когато….”
Б „Ъхъмммм“
В „Ще ти издам една тайна,въпреки че обещах да не го правя…“

Резултати:

1. А-1,Б-2,В-0; 2. А-0, Б-1, В-2; 3. А-2,Б-0,В-1; 4. А-2, Б-1, В-0; 5. А-1, Б-0, В-2

От 7 до 10 точки

Прекалено открита
Обожаваш да дърдориш и твърде много спориш с хората около себе си. За да се сближиш с някого си способна да му покажеш и къщните си зъби. Само че това не е начинът да се сприятеляваш с хората. Нещо повече, свръхоткритият ти характер понякога може да притесни събеседника ти и да го накара да се чувства неловко. Затова по-добре мери приказките си – придържай се към общата тема на разговор и внимавай с личните откровения. Не питай хората около теб повече от веднъж какво се случва с тях. Като слушаш повече и споделяш по-малко, ще изградиш no-искрени и по-дълготрайни отношения.

От 4 до 6 точки

Мис Мистериозна
Качеството на твоите връзки се определя от начина ти на комуникация. И ти, скъпа моя, знаеш колко и кога точно да говориш. Ти не се разкриваш напълно и поддържаш една секси мистерия около себе си, която кара хората около теб да жадуват да те опознаят все повече и повече. Съхрани това свое прекрасно качество и ще видиш как приятелският ти кръг бавно, но сигурно се увеличава.

От О до 3 точки

Твъ-ъ-ърде потайна
Добре, ти си силно и тихо момиче. Но потенциалните ти нови приятели (както и онова момче, което цяла петък вечер наблюдаваше в дискотеката) може да изтълкуват твоето хладно отношение към тях като незаинтересованост и да те вземат за недостъпна. Хората се впечатляват, ако се държиш твърде дръпнато и си твърде лаконична. Добрата новина за теб, потайна госпожице, е, че те помнят как ги караш да се чувстват, а не какво говориш. Дръж се мило, бъди усмихната и естествена. Забрави за всички изтъркани клиширани реплики и просто се довери на себе си.

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com