Типове момчета

Публикувано на февруари 22 2010 by teensbg

Има няколко основни типа момчета, по които момичетата не си падат. Така че, ако разпознаеш себе си в някой от тях, по-добре се вземи в ръце, преди да си изтървал мацката, по която ти си си паднал.

Женкаря

Този тип момчета са флиртаджии по природа. Очите им постоянно шарят и не могат да са само с една жена. По природа са ласкателни и галантни, ухажват всяк момиче, а когато то клъвне на въдицата, вече се оглеждат за нещо друго. Този тип „Казанова“ може да ти осигури много приключения за една нощ, но нищо повече. Никоя мацка не може да търпи как се зазяпваш по чуждо.

Лигльото

Това са момчета, които обожават да се лигавят и да лигавят мацката до себе си. В милите обръщения от време на време няма нищо лошо, но ако постоянно третираш гаджето си като плюшена играчка или постоянно се лигавиш като малко дете с повод и без повод, това би я подразнило. Тя ще се поласкае, ако я възприемаш като жена, не като бебе, а ти самият се държиш като мъж, а не като разлигавено дете. Запази лиготиите само за леглото, когато се гушкате, но не и по време на секс. Тогава трябва да й показваш, че е секси и я желаеш.

Надувката

Ако си от момчетата които обичат да се хвалят, изтъкват и надуват, веднага започвай да се отучваш. Това може да направи добро впечатление на мацката, ако е дискретно вметнато в разговора, но започне ли да става натрапчиво, това би издразнило всеки. Все пак светът не се върти около теб.По-интересно би било тя да ги открие и оцени сама, вместо сам да й ги натякваш в лицето с гордо тупане в гърдите. Това по-скоро би имало обратния ефект.

Мрънкалото

Момичетата не обичат мрънкащите момчета. Ако само се оплакваш, охкаш и се самосъжаляваш, показваш всичко друго, но не и мъжкарство. А на никое момиче не му се занимава с друга женичка.

Обсебващия

Има момчета, които се вкопчват в момичето, в което са влюбени с цената на всичко. Лишават се от собствения си кръг приятели, постепенно опитват да отскубнат и нея от нейното обкръжение, ревнуват я и на втория месец от връзката твърдят, че тя е момичето, за което ще се оженят. И това е с всяка следваща връзка. Всеки има нужда от лично пространство и твърде задушаващата любов може да убие и най-силните чувства.

Неизслушващия

Момичетата обичат да бъдат изслушвани, както обичат и да слушат. Много момчета обаче предпочитат да говорят само за себе си, а когато момичето започне да споделя нещо за себе си, те губят интерес и я прекъсват. Така не става, момчета. Научете се да бъдете добри слушатели и съветници.

Само за тинейджъри

boy.

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com