BATTLEFIELD: BAD COMPANY 2

Публикувано на февруари 13 2010 by teensbg

НА ПЪТ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В НАЙ-СКОРОСТНО ИЗТЕГЛЯНОТО ДЕМО В ИСТОРИЯТА НА EA

Стокхолм, Швеция

От студиото на ЕА DICE обявиха, че Battlefield: Bad Company 2 е на път да се превърне в бързо изтегленото демо в историята на Electronic Arts. Battlefield: Bad Company 2 продължава до доминира онлайн мултиплейър гейминга с над 2 милиона изтегляния на демо версията общо от Xbox LIVE и PlayStation®Network в първите пет дни от пускането му. Наскоро стартиралите PC бета тестове също се радват на огромен успех. С огромната популярност на Xbox LIVE и PlayStation Network демото и на PC бетата, Battlefield: Bad Company 2 се позиционира като водещият шуутър от първо лице (FPS) за 2010 г. Играта ще бъде в магазинната мрежа на българския й вносител „Пулсар” на 5 март, а в момента тече кампания за предварителна поръчка, която ви гарантира 10% отстъпка от цената й.

“Не можем да бъдем по-развълнувани от факта, че Battlefield: Bad Company 2 вече е достигнала до 2 милиона и половина геймъри, макар още да не е пусната в продажба” – заяви старши продуцентът на Battlefield: Bad Company 2 Патрик Бач. “Масовото нетърпение за по-ранен достъп до играта е доказателство, че екшън геймърите имат все по-големи изисквания. Battlefield: Bad Company 2 ги удовлетворява във всяко отношение. Това е интелигентно, стратегическо бойно поле, което нашите конкуренти просто не могат да пресъздадат.”

Battlefield: Bad Company 2 ще бъде по рафтовете на магазините в Еропа на 5 март във версия за Xbox 360®, PlayStation®3 и PC.

* Изисква интернет връзка. Демо версията ще приключи на 25 февруари 2010.

battlefieldbadcompany2

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com