DARK SOULS ИЗЛИЗА НА 7 ОКТОМВРИ

Публикувано на юни 22 2011 by teensbg

Водещият издател на видео игри NAMCO BANDAI Games Europe S.A.S. обяви днес, че Dark Souls ще бъде издадена в Европа на 7 октомври 2011 във версия за Xbox 360® и PlayStation®3. Новата екшън-ролева игра (RPG), разработвана от FROMSOFTWARE, Dark Souls е духовен последовател на спечелилия редица награди през 2009 ексклузив за PlayStation®3 Demon’s Souls – носител на приза на GameSpot “Игра на годината” и “Най-добра PS3 игра”, както и на наградата на IGN “Най-добро RPG за PS3”.

Dark Souls е изцяло нова екшън-ролева игра, развиваща се в богата, мрачна фентъзи вселена. Напрегнато промъкване из дънджъни, страховити противници и разтърсващи онлайн елементи са комбинирани за наистина уникално RPG преживяване. Dark Souls прекрачва границите с плавен дизайн на света, който насърчава изследването и предлага адаптивен геймплей.

Лимитираното издание на Dark Souls ще съдържа специална книга с артове, включваща илюстрации на герои и околни среди от играта, мини стратегически гайд, видео материали от създаването на играта, както и саундтрак за дигитално изтегляне. Всичко това идва в комплект със самото издание на играта.

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com