EA ПУСКА БЕТА ЗА NEED FOR SPEED WORLD

Публикувано на март 18 2010 by teensbg

Need for Speed World е първата масова мултиплейър онлайн екшън състезателна игра

Гилдфорк, Великобритания

Затворената бета на масовата мултиплейър онлайн екшън състезателна игра Need for Speed World започна, съобщиха от студио Black Box. През следващите няколко месеца хиляди играчи по целия свят ще имат възможност да се включат в компютърния бета тест като се запишат на http://www.needforspeed.com/web/world. Тестерите на Need for Speed World ще бъдат първите в света, които ще получат вътрешен поглед върху това дългоочаквано състезателно ММО, а техните конструктивни отзиви ще бъдат изпратени директно на разработващия екип, за да му помогнат да шлифова максимално финалния продукт.

“Need for Speed World е първото състезателно MMO в света – съвсем ново забавно изживяване за любителите на високите скорости по целия свят” – заяви старши продуцентът на Need for Speed World Джон Дойл. “Разширихме класическия адреналинов рейсинг Need for Speed със съвсем нова пауър ъп система и задълбочена прогресия, наподобяваща като стил ролева игра, за да създаде истинско масово, социално Need for Speed преживяване.”

Need for Speed World събира на едно място най-доброто от екшън рейсинга с безпрецедентно социално преживяване. За първи път в състезателна игра геймърите ще могат да се състезават срещу всеки от приятелите и семейството си или да изберат от хилядите играчи в класациите, за да ги предизвикат в напрегнати онлайн битки и полицейски преследвания в един обширен отворен свят. Need for Speed World заема добре познатите и известни места от Need for Speed Most Wanted и Need for Speed Carbon, за да създаде най-големия, най-вълнуващия състезателен свят в Need for Speed вселената.

Само за тинейджъри

Need for Speed World ще бъде издадена това лято във версия за компютър.Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com