EA Partners и Hothead Games ще издадат DeathSpank през 2010

Публикувано на март 9 2010 by teensbg

Редууд Шорс, Калифорния
Подразделението на Electronic Arts – EA Partners и водещият независим разработчик Hothead Games обявиха, че са постигнали изключително споразумение, резултатът от което ще бъде играта DeathSpank, която ще се появи в Xbox LIVE® Arcade и PlayStation®Network през 2010 г. Сътворена по вижданията на създателя на The Secret of Monkey Island Рон Гилбърт – легендарно име в индустрията, DeathSpank смесва изпълнена с типичните за Гилбърт хумор и духовитост история с класически, увлекателен екшън ролеви геймплей.

“Екипът в Hothead Games перфектно пасва на EA Partners. Те са брилянтен пример как програмата на EA Partners продължава да подчертава значението на изграждането на силни взаимовръзки с най-добрите независими разработчици в света” – заяви Джамил Моледина от EA Partners. “DeathSpank е страшно забавно преживяване и всички се вълнуваме да го представим на геймърите по света.”

Изпълнителният директор на Hothead Games Иън Уилкинсън допълва: “Гордеем се с нашата независимост, но много се вълнуваме да работим с EA Partners по толкова голямо заглавие като DeathSpank. Тъй като EA Partners ще се занимава с дистрибуцията и маркетинга, ние в Hothead можем да продължим да правим онова, което правим най-добре – да създаваме страхотни игри.”

Играта поставя геймърите в ролята на DeathSpank – героят на подтиснатите, унищожител на злото и защитник на правдата, който следва съдбата си и търси мистериозен магически предмет известен единствено като „Артефакта”. По пътя той ще спаси няколко сираци, побеждава местен тиранин и се впуска неудържимо в дълбоката тайна около легендарните Камшици на целомъдрието в една епична приключенска игра, съдържаща събиране на предмети, решаване на пъзели, остроумни диалози, разкошни анимации и забавен екшън.

Само за тинейджъри

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com