Gormiti: The Lords of Nature!

Публикувано на февруари 16 2010 by teensbg

Konami хвърля светлина върху Gormiti: The Lords of Nature!
Премиера на първите трейлъри за новата Wii™ и Nintendo DS™ игра

Konami Digital Entertainment GmbH издаде първия трейлър и допълнителна информация за предстоящото си заглавие за Wii и Nintendo DS Gormiti: The Lords of Nature! Играта беше представена за пръв път пред публика по време на събитието Giochi Preziosi/Gormiti на Международния панаир на играчките в Нюрнберг, Германия, провел се между 4 и 9 февруари.

Gormiti: The Lords of Nature! Ще бъде издадена в Европа през есента на тази година и ще използва героите и местата от популярната телевизионна поредица Gormiti – ко-продукция на Marathon Media & Giochi Preziosi. Играта пресъздава красивия остров Горм, където Господарите на земята, морето, въздуха и гората се опитват да спрат злия Магмион, за да не предизвика хаос.

Действието започва, когато герой на име Разъл, разчиствайки библиотеката, случайно събаря няколко стари книги в Портал. Книгите пропадат на Горм и се озовават в краката на Магмион – злият Гормити на лавата. Той ги прочита и научава за древна легенда, разказваща за събирането на пет свещени амулета, разпръснати из Горм. Щом бъдат съединени, амулетите позволяват на притежателя им да отвори междупространствен портал към Земята. Господарите на природата трябва да използват всичките си уникални сили, за да възпрепятстват плана на Магмион и да спасят земята.

В допълнение към режимите story и arcade, съдържащи се и в двете версии на играта, Wii вариантът позволява кооперативна игра за двама. Тя включва и пъзели, в които трябва да се събират и съединяват части или парченца, свързани с всеки от главните герои. Завършеното изображение разкрива триизмерен интерактивен персонаж. Всички филмчета в Gormiti: The Lords of Nature! са озвучени от актьорите от телевизионното шоу. Щом веднъж бъде отворено, можете да гледате цяло 40-минутно филмче.

gormiti-the-lords-of-nature-return

И двете версии на играта включват много ключови моменти от телевизионната поредица, а играчите контролират три от Господарите на природата в група. Използвайки индивидуалните способности на всеки Господар, играчите се сражават срещу войските на Магмион с помощта на меле супер атаки или мощни широкообхватни движения, както и с лекота да превключват между разнообразните си умения. Геймплеят е подобрен с пъзели и препятствия, които трябва да бъдат преодолени с група от трима Господари.

Само за тинейджъри.

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com