NCsoft обяви „Ghosts of Ascalon”

Публикувано на февруари 25 2010 by teensbg

Първата новела, базирана на супер успешната епична фентъзи игра Guild Wars

NCsoft с гордост обявява първата новела по бест селър масовата си мултиплейър онлайн игра Guild Wars, наречена „Ghosts of Ascalon”. Написана от известните автори Джеф Гръб (Jeff Grubb) и Мат Форбек (Matt Forbeck), „Ghosts of Ascalon” запознава читателите с фантастичен свят, разтърсван от война и хаос, като междувременно подготвя публиката за издаването на дългоочакваното продължение Guild Wars 2.
Книгата е насрочена за издаване в Северна Америка и Европа в първата половина на 2010 г. Повествуванието на „Ghosts of Ascalon” се развива в опасната страна Тирия (Tyria) – мястото, на което протича действието в Guild Wars. Странна група авантюристи, всеки измъчван от призраците от своето минало, странства из обитаваното от духове, раздирано от война кралство Аскалон, за да открие свещена реликва, която може да донесе мир между човечеството и древните му врагове – дивите чари. Не всички обаче копнеят за спокойствие, а немъртвия крал, който управлява Аскалон, няма да се предаде лесно!
В Guild Wars – един от най-продаваните фентъзи ролеви франчайзи на всички времена, играчите приключенстват с епичен сюжет, простиращ се на три континента или се изправят един срещу друг в битка. Действието в „Ghosts of Ascalon” протича по същото време, по което се развиват събитията в предстоящата Guild Wars 2, векове след първата Guild Wars. Увлекателната история, пищно пресъздадените пейзажи и драматичните герои ще отговорят на търсенията на любителите на фентъзи книгите и на почитателите на Guild Wars.
За повече информация за „Ghosts of Ascalon”, моля посетете www.guildwars2.com.
gw-goa-3d

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com