PRINCE OF PERSIA: THE FORGOTTEN SANDS ИЗЛИЗА ЗА NINTENDO WII

Публикувано на февруари 24 2010 by teensbg

Лондон, Великобритания

От Ubisoft разкриха нови детайли за предстоящата да излезе версия на играта Prince of Persia: The Forgotten Sands за Nintendo Wii™. Разработена от Quebec City Studio, Prince of Persia: The Forgotten Sands използва пълните графични възможности на Wii системата. Този епизод от получилата одобрението на критиката поредица Prince of Persia Sands of Time представя на играчите съвсем нов сюжет с нови герои и способности, които преминават отвъд границите на природата и времето. Prince of Persia: The Forgotten Sands е насрочена за 14 май 2010 г.

За играта

Prince of Persia: The Forgotten Sands за Wii е нов епизод от популярната поредица Prince of Persia, представящ ново приключение във вселената на Sands of Time. След като напуска бащиния си дворец, за да се докаже, Принцът попада в мистериозно кралство. Скоро той разбира, че трябва да използва акробатичните си умения и възможностите си, не само за да оцелее, но и за да спаси загадъчния замък от необяснимо зло.

• Преработен класически геймплей: използвайки акробатичните умения на Принца, играчите ще могат да изпълняват безпрецедентни подвизи в опит да оцелеят – от маневриране из коварни капани и сражения с много врагове до решаване заплетени пъзели.
• Създаване на собствен път: Принцът ще притежава върховенство над околната среда и противниците си. Използвайки властта си над пясъка, той ще разкрива нови участъци за изследване, които ще бъдат достъпни само при усвояване на новите му сили, умения и способности.
• Впечатляващи графики за Wii: Prince of Persia: The Forgotten Sands използва напредналата технология, за да предостави плавно, ясно и впечатляващо графично преживяване за Wii. С 15 часа оригинален сюжет, както и алтернативни пътища, тайни области и неща за отключване, The Forgotten Sands носи на играчите изключително приключение, което възнаграждава изследването и насърчава повторното изиграване.
• Вълнуващо преживяване: Prince of Persia: The Forgotten Sands ще отведе играчите на различни незабравими места, допълващи уникалните контроли и възможности на Wii. Епични ин-гейм моменти, целящи да накарат феновете да настръхнат, докато Принцът се сражава със страховити зверове и колосални босове.

ще се появи през май 2010 във версии за Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DSi™ и Nintendo DS, PSP и PC.
prince

Коментарите са изключени.

Всички права запазени - www.teensbg.com